Document
Management
en Workflow

offerte aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over dit product

Onze Optimised Workflow Solutions helpen iedereen effectief hun taken uit te voeren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Met Optimised Workflow Solutions kunt u onder andere documenten scannen en ze direct versturen naar de persoon of groep personen die ze nodig heeft.

In de cloud of op uw eigen servers maakt Sharp’s document management software documenten beschikbaar voor de juiste medewerkers vanaf elk apparaat, waaronder mobiele telefoons en tablets.

Interesse in dit product? Laat ons u bellen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

DigiOffice, alle documenten in één Systeem‎

  • Volledige controle over al uw documenten
  • Eenduidige opslag van informatie en archivering
  • Verhoogt de efficiëntie en productiviteit per werknemer

Sharp Software Oplossingen

“Niet alleen om te printen, kopiëren of scannen zijn de Sharp multifunctionele printers (MFP’s) een juiste keuze. Onze MFP’s kunnen worden gecombineerd met verschillende software applicaties, waardoor de MFP een nog belangrijkere rol in de ondersteuning binnen uw organisatie kan spelen. 

Onze softwareoplossingen verbeteren de productiviteit van u en uw werknemers door te zorgen voor effectiviteit in bijvoorbeeld het document management proces, de beveiligde opslag van documenten, de verwerking van documenten en nog veel meer. Hierdoor heeft u niet alleen inzicht in het proces, maar kunt u dit ook verbeteren.”

Sharp Business Point Flevoland - presentatieschermen
Wilt u meer weten?

Wij helpen u graag verder