MVO

Stichting
Kinder DroomWens

Sharp Business Point Arnhem
schenkt 800 euro aan Stichting
Kinderdroomwens bij aanschaf van
een Sharp A3 multifunctionele
printer!Wij geloven in verbinding. Verbinding met jezelf en met lotgenoten. En wij geloven dat deze verbinding helpt om de kracht in jezelf te (her)vinden. Wij organiseren daarom activiteiten waarin verbinding centraal staat.

  Waarom Stichting Kinder DroomWens

  Als trotse vader van 3 kinderen, geniet ik iedere dag van hun ontwikkeling, vrolijkheid, plezier en liefde. Niets is pijnlijker om kinderen te zien lijden om iets waar ze zelf niets aan kunnen doen. Ieder kind moet iedere dag met een lach opstaan en weer met een lach kunnen gaan slapen! Helaas is dit niet altijd het geval en zijn er veel kinderen die door trieste omstandigheden vaak vergeten worden.

  Stichting Kinderdroomwens helpt kinderen die het nodig hebben, weer een lach terug op hun gezicht te krijgen. Ik ben dan ook trots dat wij met deze aktie Stichting Kinderdroomwens en vooral deze kinderen weer kunnen helpen met een financiële bijdrage.

  Maurice Toussaint
  Eigenaar Sharp Business Point Arnhem

  Verbinding
  versterkt!

  Stichting Kinderdroomwens is al 16 jaar actief voor kinderen en jongeren met traumatische ervaringen. In Nederland is er veel geregeld op sociaal maatschappelijk gebied maar onze doelgroep valt grotendeels buiten de boot. Daarom zetten wij ons met grote betrokkenheid in voor deze groep, door activiteiten te organiseren met ontspanning, lotgenotencontact en begeleiding. Dit doen we jaarlijks voor zo’n 400 deelnemers.

  Onze deelnemers zijn kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot en met 25 jaar die zelf of binnen hun gezin traumatische ervaringen hebben of hebben meegemaakt. Denk daarbij aan het verlies van een broertje of zusje, van vader of moeder, het lijden aan een langdurige of ernstige ziekte, misbruik, mishandeling of uit huis plaatsing vanwege een onveilige thuissituatie.