Over ons

Sharp Business Point Arnhem

Bij Sharp Business Point Arnhem bieden wij u altijd een passend contract op maat. U krijgt de beschikking over een flexibel contract, waarbij u tussentijds de inhoud kunt herzien en waar nodig kunt aanpassen.

Onze speerpunten:

  • Flexibele contracten, wijzigingen en aanpassen van machines en afdrukvolumes is geen probleem
  • Contractovername van huidig lopende contracten is altijd mogelijk
  • Altijd een vast laag all-in huur tarief
  • Uitstekende service met zeer snelle responsetijden en landelijk dekkende serviceorganisatie
  • Wij zijn altijd bij u in de buurt

Meer weten? Laat het ons weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorstellen

Wij helpen bedrijven door het geven van een goed, eerlijk en transparant advies met daarbij de best passende oplossing. Iedere klant is anders en heeft andere beweegredenen om een keuze te maken. Het is daarom belangrijk om de behoefte achter de behoefte te bepalen om te weten wat deze beweegredenen zijn. Ik hou van simpele taal en niet te moeilijk doen.

Ik wil met iedere klant mee denken in een voor ons beiden zo goed mogelijke oplossing. Wij gaan altijd voor de langdurige relaties en dat betekent dat wij voor iedere klant door het vuur gaan en altijd een stapje harder lopen dan onze collega’s. Wij kunnen door onze korte lijnen sneller schakelen en zijn altijd bij u in de buurt. Mijn motto is ”Alles is bespreekbaar”!

Maurice Toussaint - SBP Arnhem

Met korte lijnen sneller schakelen

Sharp Business Point Arnhem is opgericht in 2017 door Maurice Toussaint. In de 20 jaar dat Maurice actief is in de print/kopieerbranche zag hij de markt sterk veranderen en vond hij het dat het anders en vooral beter kan. Steeds meer bedrijven willen lokaal zaken doen en ook de mensen kennen met wie ze zaken doen. Sharp Business Point Arnhem is vooral regionaal actief, zichtbaar en betrokken.