Outputbeveiliging

offerte aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Creer uw eigen afdrukbeheerbeleid

Sharp biedt een uitgebreid productportfolio voor outputbeveiligingsbeheer dat past bij elk organisatietype van elke omvang, zodat u effectief kunt werken en tegelijkertijd de kosten voor drukwerk kunt beheersen. Sharp definieert outputbeveiliging als beveiliging die gerelateerd is aan zowel print- als elektronische output van multifunctionele printers (MFP’s) of printers. Wij helpen u ook bij het opstellen van beleid en het controleren van de toegang tot – en de veiligheid van – afdrukken.

Meer weten? Laat het ons weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door toestemming te geven aan personen en te controleren hoe zij toegang krijgen tot de printomgeving in uw organisatie, wat zij wel en niet kunnen doen, op afdelings- of individueel niveau, maakt u een eigen afdrukbeheerbeleid. Iedereen kan proberen af te drukken of in te loggen op de MFP, maar deze zal alleen reageren als de betreffende persoon de juiste autorisatie en rechten heeft.

Optioneel kunnen IT-beheerders of bedrijfseigenaren het inloggen met een gebruikersnaam & wachtwoord, een pincode of kaartlezer vereenvoudigen, tegoeden toekennen aan individuen of groepen en een factureringsmodel voor hun bedrijf introduceren om afdelingen, projecten of klanten de gemaakte kosten te kunnen doorbelasten. Al het apparaat gebruik wordt geregistreerd voor auditdoeleinden en rapportages. 


Wilt u meer weten?

Wij helpen u graag verder